Østmøns sommermøde ved Pia Hjort Nielsen og Rasmus Birkerod

Dato Søndag d. 18. august 2019, kl. 11:00
Præstegårdsstræde 6, 4780 Stege, Danmark
Pia Hjort Nielsen

I år har vi inviteret Journalisten, studieværten og rejselederen Rasmus Birkerod til det årlige sommermøde på Østmøn. Rasmus Birkerod vil prædike ved gudstjenesten i Keldby Kirke kl. 11.00, hvor alle naturligvis er meget velkomne. Efter gudstjenesten vil menighedsrådet byde på en frokostanretning i sognehuset.

Rasmus Birkerod elsker fodbold! Men han er lige så optaget af at arbejde professionelt med tro, eksistens og bibelhistorier. Han har i over 20 år interesseret sig for Bibelen som både et historisk og religiøst værk.

På foredraget fortæller han om nogle af de passager i Bibelen, der har henrykket ham, hjulpet ham og fået livsforandrende betydning for ham. Et foredrag med nedslagspunkter i den store fortælling.

Rasmus Birkerod fortæller her om sin personlige udvikling fra sportsjournalist til bibelnørd. Han var manden bag det prisvindende tros- og eksistensprogram Præstens Lektie, der ugentligt løb over skærmen på TV2 ØST i fire år.

Der er tilmelding hos menighedsrådsformand Karin Skovgaard på tlf.: 55 81 35 70 / ks@karinskovgaard.dk eller hos sognepræst Pia Hjort Nielsen på tlf.: 40 40 03 50 7 phn@km.dk senest d. 13. august.

Ophavsret: