Sogneudflugt

Dato Søndag d. 6. oktober 2019 (hele dagen)
4000 Roskilde, Danmark
Pia Hjort Nielsen
100,00

Magleby-Borre og Keldby-Elmelunde menighedsråd inviterer alle i sognene med på fælles sogneudflugt til Roskilde.

Vi starter med en gudstjeneste i domkirken.

Efter en frokost skal vi på byvandring som starter på Stændertorvet, hvor det gamle rådhus ligger og, hvor der findes en kirkeruin under torvet. Vi skal også udefra se på domkirken og det Gule Palæ, som biskop Peter Fischer-Møller bor i en del af. Byvandringen tager ca. 1 time. Herefter har biskoppen inviteret på rundvisning i bispehaven.

Egenbetaling per person er 100 kr. som opkræves på turen.

Turen starter i Magleby kl. 7:45 med opsamling i Keldby kl. 8.00 og vi er hjemme sidst på eftermiddagen.

Tilmelding senest fredag den 27. september til Pia Hjort Nielsen på mail phn@km.dk / telefon 55813305
eller til Susanne Lund Petersen på mail susanne.lund.petersen@live.dk / telefon 21496255

Ophavsret: